Categorieën

Veel studenten zijn niet goed verzekerd. Naast het afsluiten van een zorgverzekering is het vaak nodig om een glas-, aansprakelijkheids- en inboedelverzekering af te sluiten.

Over de studentenverzekering

  • Inboedelverzekering:
    Heb je veel geld uitgegeven aan een tv, laptop of ander duur apparaat? Dan kun je een inboedelverzekering afsluiten om deze te verzekeren. De verzekeringsmaatschappijen stellen elk andere voorwaarden.
  • Aansprakelijkheidsverzekering:
    In Nederland zijn alleen houders van motorrijtuigen verplicht om een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Deze verzekering dekt (op uitzonderingen na) alle letselschade of zaakschade, veroorzaakt door de verzekerde.
  • Glasverzekering:
    Iedereen weet dat glas zeer breekbaar is. Verzeker daarom de ramen tegen deuken, scheuren en het volledig kapot gaan. Vaak krijg je een noodvoorziening vergoed wanneer de ruit kapot is.

Verzekeringsmaatschappijen

Veel verzekeringsmaatschappijen bieden een inboedel-, aansprakelijkheids- en glasverzekering aan.

Gerelateerde artikelen Huurcontract Wat moet er allemaal in een huurcontract ... Huurder zoeken Tips voor het zoeken naar een huurder. ... Rechten en plichten verhuurder De wettelijk geregelde rechten en plichte... Kamer gezocht?! Met je middelbare schooldiploma op zak sc...